Over ons

Wij zijn Assurantiekantoor Wiegman

Wij zijn een familiebedrijf met 100 jaar ervaring binnen de financiële dienstverlening

In 1922 is Teun Wiegman aan de Doorsnee in Nieuwe Pekela begonnen als boekhouder, in 1923 kwamen hier ook verzekeringen bij. Later is hij verhuist naar de woning aan de A. Westerstraat A 25. Hier heeft hij kantoor gehouden tot zijn zoon Koos Wiegman samen met zijn vrouw Wina het in de jaren 70 van de vorige eeuw het van hem overnam. Toen Koos kwam te overlijden heeft Wina het bedrijf nog enkele jaren voorgezet. Eind jaren 90 hebben Harm Teun en Jantine het stokje overgenomen.

Tegenwoordig doen we naast verzekeringen ook hypotheken, belastingzaken, bemiddelen we bij echtscheidingen en ook integraal financieel advies of financiële planning kunnen wij u aanbieden.

Vroeger kwam Teun voorrijden met de auto wanneer er een woning gekocht werd. Vaak zette de klant dan de kist met geld in de auto en kwam zelf op de fiets erachter aan. Tegenwoordig zal dat uiteraard niet meer zo gaan, maar wij merken dat het vertrouwen dat de klanten toen in ons bedrijf hadden, er nog steeds is. Integriteit en betrouwbaarheid staan dan ook hoog bij ons in het vaandel. Daarnaast hebben al onze medewerkers de benodigde diploma’s en staat secuur en persoonlijk adviseren bij ons voorop. Wij kijken naar uw situatie en wat het beste bij u past. Verder doen we ons best u zoveel mogelijk te ontzorgen.

Mocht u vragen hebben of iets met ons willen bespreken, neem u dan contact met ons op. Dit kan per info@assurantiekantoor-wiegman.nl, via het contactformulier of door ons te bellen op 0597 647 980.

Harm Teun Wiegman

Eigenaar, hypotheekadviseur, echtscheidingsadviseur, belastingadviseur en verzekeringsadviseur

Jantine Wiegman-Hanemaaijer

Eigenaar, verzekeringsadviseur en medewerker binnendienst

Lotte Meijer-Wiegman

Hypotheekadviseur en verzekeringsadviseur

Stel ons gerust uw vraag